Anmälda 2018


Om Lindforss segelmakeri

Lindforss segelmakeri ägs och drivs sedan 1998 av Pär Lindforss, som har en gedigen yrkeserfarenhet som segelmakare. Han har tidigare arbetat på några av världens ledande segelmakerier som North Sails, Sobstad, Quantum och Diamond Sailmakers.
Genom åren har Pär varit en aktiv kappseglare i många olika klasser, allt från 2,4 mR och Express till havskappseglingar som Gotland Runt och Fastnet Race. Som främsta seglingsmeriter kan segrar från Gotland Runt, SM och RM nämnas. De senaste åren har det blivit mest havskappsegling och en hel del shorthanded och på ledig tid också cruisingsegling i skärgården.


 

 

 

Erlandsons Brygga – Sveriges mesta prispressare på båttillbehör sedan 1992

Året är 1992 då Jan Erlandson beslutar sig för att starta Erlandsons Brygga. Han har sedan tidigare mångårig erfarenhet och stora framgångar inom marinbranschen, men Erlandsons Brygga kommer att visa sig bli hans mest lyckade satsning. Filosofin och affärsidén var redan från början att sälja kvalité till låga priser och det har genomsyrat verksamheten sedan dess.

Sedan starten 1992 har verksamheten vuxit från en stormarknad i Solna som omsatte 7,5 miljoner, till sex stormarknader och e-handel som 2016 kommer att omsätta runt 120 miljoner kronor. Erlandsons Brygga är ett av Sveriges ledande företag inom försäljning av marintillbehör till privatpersoner och vi är den överlägset största aktören i Stockholmsregionen. Varje år köper 100 000-tals båtägare sina marinprodukter hos Erlandsons Brygga.


View Data in "Seglare" Table

Loading...